DAFTAR AHLI


Bagaimana Menjadi Ahli Shaklee?


Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage (Semenanjung Malaysia) dan RM65+RM20 (Sabah/Sarawak). Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi Catalog, Product Guide dan Business Manual.


 Business Kit


ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.Apa yang perlu dibuat sekiranya saya ingin daftar sendiri di cawangan/branch Shaklee berdekatan?

Caranya cukup mudah. Anda perlukan penaja iaitu seorang ahli yang telah berdaftar dengan Shaklee. Dalam hal ini anda hanya perlu guna ID saya iaitu  927432 (Norsimah Binti Lakassa). Minta borang daftar di kaunter dan isikan particular anda dan masukkan id saya 927432 (Norsimah Binti Lakassa) dan tahniah anda telah pun menjadi ahli berdaftar Shaklee dan LAYAK SEPENUHNYA untuk dibimbing oleh saya. Banyak rahsia bisnes saya nak share dengan anda. EKSKLUSIF untuk ahli-ahli di bawah saya sahaja


MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN


Just nak share, yuran keahlian yang anda bayar tu cuma SEKALI SEUMUR HIDUP. Tak payah renew every year dan boleh pakai seumur hidup.

Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah maintain points bulanan atau minimum belian.

Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara-mara je. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.

Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.


Apa kebaikan menjadi ahli/pengedar/distributor Shaklee?

1. Modal permulaan yang rendah. 

2. Dapat membeli dengan harga ahli. Penjimatan sehingga 35%.

3. Dapat membeli produk dengan harga yang lebih murah dari harga ahli melalui promosi bulanan Shaklee.

4. Berpeluang mengumpul point dan menjana pendapatan sampingan hanya dengan penggunaan sendiri. Pengambilan supplement adalah amalan dan investment yang berterusan, jadi anda akan berpeluang menjana pendapatan yang berterusan.

5. Berpeluang menjana pendapatan sampingan hanya dengan berniaga secara part time.

6. Tidak perlu mengeluarkan belanja besar untuk menyimpan stok. Shaklee boleh membantu anda membuat dropshipping kepada customer anda.

7. Tidak diwajibkan maintain point setiap bulan. Point adalah bergantung kepada banyak mana bonus yang anda inginkan. Tiada paksaan.

8. Tidak diwajibkan menaja downline. Anda cuma perlu banyakkan sharing session untuk menarik lebih banyak ahli untuk menambahkan bonus bulanan anda. Sekali lagi, ia bergantung kepada target bonus yang anda inginkan.

9. Tidak memerlukan kedai untuk berniaga. Kebanyakan distributor Shaklee membuat bisnes secara online dan perkongsian secara offline sahaja bersama family dan rakan terdekat.

10. Harga produk yang berpatutan dengan kualiti produk yang hebat. Shaklee telah mencapai score 8.9 per 10 untuk effectiveness rating. Supplement Shaklee adalah semulajadi (bukan sintetik), selamat dan berkesan. Rangkaian produk hebat untuk penggunaan seisi keluarga dari kanak-kanak ke warga emas. Kehebatan Shaklee membuatkan produk ini senang untuk dijual.

Itu adalah antara top 10 faedah menjadi ahli Shaklee. Selain untung runcit, anda berpeluang mendapat 3C bonus dari Shaklee. Apa itu 3C?

1. Cash Bonus - bonus personal dan bonus kepimpinan sekiranya anda mempunyai downline.
2. Car Bonus - berpeluang memiliki kereta idaman pilihan anda.
3. Convention Bonus - berpeluang melancong ke luar dan dalam negara termasuk peluang mengerjakan umrah.SELAMAT DATANG

Saya nak ucapkan Selamat Datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru mendaftar di bawah group Amazing Chenta Shaklee Forever (ACSF)

REGISTER SEKARANG DAN ANDA AKAN MENGETAHUI RAHSIA PENTING UNTUK  BERJAYA DALAM PERNIAGAAN ONLINE. HANYA UNTUK YANG MENDAFTAR DI SHAKLEE SHIMAKU SAHAJA!!!

KERANA KAMI KOMITED UNTUK MEMBIMBING ANDA SEHINGGA BERJAYA..

JUMPA DI PUNCAK KEJAYAAN !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...